Wie is Padmos Makelaardij?

Padmos Makelaardij is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en is voornamelijk actief in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk en Capelle aan den IJssel. Louise Padmos is oprichter en tevens de drijvende kracht achter Padmos Makelaardij.

“Na ervaring te hebben opgedaan bij makelaarskantoren in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel heb ik in 2018 de grote stap genomen om een eigen makelaardij op te richten. Als geboren en getogen Krimpenaar ben ik altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op de lokale woningmarkt en ken ik alle ins en outs van Krimpen aan den IJssel en de omliggende gemeentes. Door mijn eigen makelaardij op te richten kan ik deze kennis maximaal inzetten om mijn klanten geheel te ontzorgen bij de verkoop en/of aankoop van hun woning.”

Jaren geleden heeft Louise de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur succesvol afgerond aan de Academie voor Vastgoed. Om zich nog verder te verdiepen en kennis op te doen van het makelaars- en taxateursvak heeft zij aansluitend de opleiding Register Makelaar en Register Taxateur gevolgd. Na deze beide te hebben behaald was de weg vrij om als kantoor aan te sluiten bij de brachevereniging NVM. Louise staat namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid en hoopt dit als NVM kantoor nog meer uit te stralen.

De werkzaamheden binnen Padmos Makelaardij worden, in nauwe samenwerking met een team van deskundigen, verricht door Louise. Dit biedt u als klant vele voordelen ten opzichte van grotere makelaarskantoren. Zo heeft u altijd één contactpersoon, die volledig op de hoogte is van elk dossier. Daarnaast is Padmos Makelaardij erg flexibel met het inplannen van afspraken. Dit kan tevens buiten kantooruren als dit voor u beter uitkomt. Omdat Padmos Makelaardij een compacte en efficiënte bedrijfsvoering heeft, kunnen wij, zonder te moeten inleveren op de kwaliteit, onze diensten voordeliger aanbieden dan een doorsnee makelaarskantoor.

Wij zijn van mening dat u uw woning moet verkopen op de manier die bij u past. Omdat het bij Padmos Makelaardij mogelijk is om verschillende verkooppakketten te kiezen, bepaalt u zelf welke werkzaamheden u uitvoert en welke zaken u uitbesteedt aan Padmos Makelaardij. De beslissing of u zelf uw woning gaat verkopen hangt natuurlijk af van uw eigen wensen. Daarnaast moet u het leuk vinden om zelf kijkers rond te leiden.

Naast de verschillende verkooppakketten die wij u aanbieden kunt u bij Padmos Makelaardij ook terecht voor het aankopen van een woning of een gevalideerd taxatierapport. Meer informatie over onze activiteiten kunt u vinden in het menu onder de kop DIENSTEN.

“Kan ik wat voor u betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 06-53139817, email of het contactformulier.”

Louise Padmos

NVM Makelaar - Register Taxateur
WOZ specialist
Assessor SVMNIVO
 

Een afspraak maken?