Reviews

Verkoop Prins Bernhardstraat 30 te Krimpen aan den IJssel

Top bijgestaan door Padmos makelaardij. Makkelijke en snelle communicatie tussen makelaar en verkoper. Hierdoor snel mijn huis kunnen verkopen. Kortom erg blij met het behaalde resultaat.

Verkoop Boveneindselaan 27 te Krimpen aan den IJssel

Betrokken makelaar die goed op de hoogte is van de lokale markt. Goed benaderbaar, deskundig en zeer vriendelijk in de omgang. Geeft verkoper en kijkers direct een goed gevoel en staat haar mannetje in het onderhandelingsproces.

Verkoop IJsseldijk-Noord 174 te Ouderkerk aan den IJssel

Zeer goede makelaar met kennis van zaken, wij hebben onze woning binnen één week verkocht. Contact verliep soepel en snel, en vanuit de makelaar werd goed meegedacht.

Ik raad deze makelaar van harte aan!

Verkoop De Eendracht 41 te Krimpen aan de Lek

Fijn contact, snelle reactie en goed aangepast zodat het huis ook in coronatijd verkocht kon worden.

Verkoop Gouden Regen 4 te Krimpen aan den IJssel

Het contact met Louise verliep heel prettig. Zij had aandacht voor de persoonlijke situatie. Ze wist waar ze het over had (deskundigheid) en was heel goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Dat gaf ons als verkopers rust!

Kortom heel het trajekt heeft ze op een prettige en deskundige manier begeleid.

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 70A te Krimpen aan den IJssel

Wat een top makelaar is Louise Padmos, je kunt haar altijd goed bereiken, en neemt een hoop werk uit handen,wat heel fijn is in zo een drukke tijd.

Wij zijn zeer tevreden, en raden iedereen deze fantastische makelaar aan!!

Verkoop Brinkweg 18 te Krimpen aan den IJssel

Louise Padmos is een hardwerkende jong dame.
Geen dikke vette Porsche of kapsones, gewoon Down to Earth!
Bedankt Louise

Verkoop Anemoon 48 te Krimpen aan den IJssel

Vanaf begin af aan hadden wij een goed gevoel bij Padmos. Wij wilde graag met een makelaar zaken doen die nog persoonlijk aandacht voor de verkopers en kopers heeft. En onze verwachtingen zijn flink overtroffen.

Professioneel, snel in communicatie en ons altijd op de hoogte stellen van de stappen in het verkoopproces. Echt een aanrader voor iedereen!

Verkoop Tuinstraat 55 te Krimpen aan de Lek

Mevr. Padmos is altijd bereikbaar wanneer je haar ook belt. Staat altijd klaar. Let niet op de tijd. Legt goed uit en is deskundig. Komt afspraken na. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Verkoop Johannes Vermeerstraat 7 te Krimpen aan de Lek

Onze nieuwe woning gekocht bij haar en zij heeft onze woning ook verkocht.

Staat altijd voor je klaar met raad en advies en is heel goed bereikbaar.

Verkoop Hoofdstraat 104 te Krimpen aan de Lek

Louise was goed voor bereid en kon ons precies vertellen welke stappen we moesten nemen. Ze was altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend, en ze wist waar ze het over had. Zeker voor mensen die niet thuis zijn in deze makelaars wereld is Louise de aangewezen persoon.

Verkoop Allegro 111 te Krimpen aan den IJssel

Een vlot gesprek. Goed voorstel wat de prijs betreft van het huis. Redelijke courtage. Afwikkeling ging correct.

Verkoop Othello 3 te Krimpen aan den IJssel

Wederom heeft Padmos Makelaardij een uitstekende service verleend en alle zaken uit onze handen genomen.

Het hele proces van A tot en met Z is zeer professioneel uitgevoerd en wordt zeer gewaardeerd.

Verkoop Paulus Potterstraat 5 te Krimpen aan de Lek

Zeer positieve ervaringen met Louisse Padmos Makelaardij.

Een afspraak op korte termijn was snel gemaakt.

Ze is altijd bereikbaar en regelt veel zaken geruisloos op de achtergrond.

Een verademing en zeker een aanrader voor de regio!

Verkoop Breekade 9 te Krimpen aan de Lek

Louise Padmos is een uitstekende en vakkundige makelaar.

Vanaf het begin al positieve indruk en goede voorlichting van de procedure.

Tijdens het traject van de verkoop van mijn woning werd ik goed begeleid en waren de lijntjes kort via telefoon en whatsapp.

Denkt goed met je mee en regelt een hoop op de achtergrond.

Ik raad Padmos Makelaardij bij iedereen aan.

Verkoop Morgental 45 te Krimpen aan den IJssel

Louise Padmos, van Padmosmakelaardij, heeft ons geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Samen met haar team heeft ze goed werk geleverd. Korte lijnen in de communicatie, altijd een update waar nodig, luisteren en meedenken dat hebben wij als positief ervaren. Als we vragen hadden werden die beantwoord en zo we geven haar een blik met waardering mee! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, en u krijgt er zeker kwaliteit voor terug. Louise, bedankt voor je inzet en voor de soepele afhandeling van beide objecten. Na dit verhaal zult u begrijpen, wij raden Padmosmakelaardij aan!

Verkoop Kustvaart 16 te Krimpen aan den IJssel

Louise is zeer klant vriendelijk en heeft veel informatie gegeven voordat we tot verkoop over zijn gegaan. Er is heel goed geluisterd naar de wensen van de verkoper en er is heel goed meegedacht met de verkoper. Tussentijdse communicatie is zeer volledig en tijdig maar bovenal heel prettig geweest. Fijn om zo een huis te verkopen.

Aankoop Ratelaar 28 te Krimpen aan den IJssel

Van tevoren was ik nooit zo overtuigd van de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar, maar Louise (Padmos) heeft mijn verwachtingen op alle vlakken overtroffen.

Na twee onsuccesvolle biedingen op andere woningen, wilden we bij de derde woning niet achter het net vissen en besloten om toch een aankoopmakelaar te kiezen om onze kansen te vergroten. Door positieve verhalen van anderen kwamen we bij Padmos Makelaardij uit en hebben geen moment spijt gehad van onze keuze.

Na het eerste contact heeft Louise meteen het initiatief genomen en is de volgende dag zelf de woning gaan bezichtigen. Vanaf dat moment heeft ze het hele onderhandelingsproces op zich genomen en heeft ze heel snel en kordaat gehandeld, waardoor we uiteindelijk het huis hebben kunnen kopen.

We vonden vooral de communicatie heel fijn. Zo nam Louise op alle vlakken het initiatief en overlegde daarbij goed met ons. Bij vragen konden we haar letterlijk de hele dag bellen of appen (zelfs ‘s avonds) en ze adviseerde ons ook wanneer we moesten handelen.

Uiteindelijk heeft Louise de onderhandelingen gedaan, en hebben we inmiddels de sleutel van onze woning. Wat ons betreft een dikke tien!

Verkoop Johannes Vermeerstraat 5 te Krimpen aan de Lek

Fijn samengewerkt! Open, eerlijk en deskundig. Goed bereikbaar, altijd snel schakelen door korte lijntjes.

Verkoop Una-Corda 21 te Krimpen aan den IJssel

Louise is een zeer toegankelijke makelaar die je constant informeert en vrijwel direct reageert bij gestelde vragen. Kortom, korte lijnen en een plezierige samenwerking.

Verkoop Zomereik 106 te Krimpen aan den IJssel

Louise Padmos is een uitstekende makelaar, en rekent een prima prijs voor haar diensten. Het contact is altijd laagdrempelig geweest; we konden dag en nacht bij haar terecht. De samenwerking was heel fijn. Kortom: een goede keuze!

Verkoop St. Annabaai 33 te Capelle aan den IJssel

Louise heeft ons tijdens het verkopen van onze woning ontzettend goed geholpen. Niks was voor haar teveel. Ze was ten allen tijde bereikbaar en had een antwoord op al onze vragen. Ook gaf ze goede tips tijdens het kopen en verkopen. Ze dacht altijd met ons mee. Ook is ze zeer professioneel en beschikt ze over een ruime kennis. Wij bevelen Padmos Makelaardij absoluut aan iedereen aan!

Verkoop Wethouder Brouwerstraat 5 te Krimpen aan den IJssel

Het contact was goed. Mevrouw Padmos was rustig wat wij als heel prettig ervaarde, daarnaast vonden wij haar kundig. Ook had ze een vaste prijs wat wel prettig is.

Verkoop Tuinstraat 106 te Krimpen aan den IJssel

Zeer accuraat, snel en vriendelijke geholpen en dat voor een prima prijs. Afspraken werden netjes nagekomen. Terugkoppeling was helder en adviezen ook.

Verkoop Achterstraat 32 te Lekkerkerk

Louise heeft geen mooie praatjes, maar zegt wat ze denkt en doet wat ze zegt. Goede en directe communicatie.

Verkoop Tuinstraat 106 te Krimpen aan den IJssel

Zeer kundige makelaar en altijd bereikbaar. Snelle response op al onze vragen en opmerkingen. Deze makelaar denkt goed mee en geeft goede tips en suggesties. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Verkoop Fuga 98 te Krimpen aan den IJsse

Van elke stap werden we nauwkeurig op de hoogte gehouden. Louise leefde erg mee en was bijna 24/7 bereikbaar. Fijne en sociale makelaar. Ik kan me voorstellen dat het voor kopers ook prettig is om contact met haar te hebben. Wij bevelen haar bij iedereen aan.

Verkoop Vermeerstraat 15 te Zoetermeer

Op aanraden van een vriend waren wij bij Louise terecht gekomen.

Wij omschrijven haar als een enthousiaste en professionele makelaar met veel passie. Ze was altijd bereikbaar en gaf duidelijk advies. Daarbij werkte ze met een vaste prijs waardoor we precies wisten waar we aan toe waren! En voor dit vaste bedrag regelde ze het totale pakket met een geweldige fotograaf!

Wij kijken terug op een zeer prettige en leuke samenwerking die we iedereen kunnen aanraden.

Wij hebben ons huis top verkocht!

Verkoop Ooster Lekdijk 3 te Krimpen aan de Lek

Het contact met mw. Padmos verliep vanaf het eerste moment tot aan de overdracht naar volle tevredenheid. Zij is ontzettend vriendelijk, eerlijk en heeft passie voor haar vak! Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen en raden haar zeker aan bij nieuwe verkopers!

Beoordeling Google

Hele fijne makelaar, heel eerlijk en zeer deskundig. Zeker een aanrader!

Verkoop Tuinstraat 91 te Krimpen aan den IJssel

Louise geeft persoonlijke aandacht, reageert snel en is accuraat. Denkt mee met de wensen van de verkoper. Wij bevelen deze makelaar bij iedereen aan! Voor een scherpe prijs wordt de verkoper volledig ontzorgt.

Verkoop Pluim-es 29 te Krimpen aan den IJssel

Makelaar is gemakkelijk benaderbaar zowel via telefoon als whatsapp.

Overleg gaat soepel, en ze houdt rekening met onze wensen en geeft prima advies.

Wij bevelen Makelaardij Padmos zeer aan.

Verkoop Rederij van Holststraat 16 te Krimpen aan de Lek

Hele fijne en deskundige makelaar. Is ontzettend goed en laagdrempelig bereikbaar. Is betrokken en geeft goede en eerlijke adviezen. We zijn erg tevreden met hoe het contact met Louise is verlopen en we zouden haar dan ook bij iedereen aanbevelen.

Verkoop Lansing 5 te Krimpen aan den IJssel

Bij de verkoop van onze woning zijn we erg blij over jou begeleiding. Wij konden altijd een beroep op je doen dat was bijzonder fijn want wij zijn ook de jongste niet meer. Wij zullen je overal aanbevelen als een kundige makelaar die altijd voor je klaar staat.

Beoordeling Google

Een fijne vrouw, duidelijk, recht door zee en overleg waar nodig is. Bedankt voor je goede zorgen en super fijn hoe je alles voor ons hebt kunnen regelen.

Aankoop Anatole Franceplaats 368 te Rotterdam

Het contact met Louise heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is professioneel en klantvriendelijk. Ze reageert direct en pakt alles meteen op. Ze heeft veel kennis van zaken. Ze komt eerlijk voor haar mening uit en raakt niet onder de indruk van de wederpartij. Kortom een zeer fijne makelaar, ik raad haar daarom bij iedereen aan!

Verkoop Geerlaan 17 te Ouderkerk aan den IJssel

Louise kent de markt goed. Is helder in haar communicatie en reageert direct. Korte lijnen. Absoluut een fijne makelaar!

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 66B te Krimpen aan den IJssel

Een fantastische makelaar. Professioneel met kennis van zaken. Reageert snel op vragen. Geeft duidelijk uitleg. Ik raad Louise Padmos bij iedereen aan.

Verkoop Weegbree 73 te Krimpen aan den IJssel

Deze makelaar is heel klantvriendelijk en heeft verstand van zaken. Daarnaast is zij bereid op verzoek extra dingen te doen zodat de procedures snel en professioneel verlopen. Tevens is de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend.

Aankoop Poldermeesterhof 31 te Krimpen aan den IJssel

We zijn al heel lang op zoek geweest naar een woning, maar dat was erg lastig. Door Louise waren wij op tijd ingelicht en kregen wij de kans om dit huis te kopen. We zijn erg blij dat Louise zich zo heeft ingezet voor ons! Wij raden daarom Padmos makelaardij dus zeker aan!!

Verkoop Molenaar van Schelvenlaan 22 te Krimpen aan den IJssel

Terzake kundig, goede inschatting marktwaarde, nam alle taken op een deskundige manier uit handen en zijn dan ook zeer tevreden met de verleende diensten. Een welkome aanvulling in makelaarsland!

Aankoop Sportsingel 35 te Krimpen aan den IJssel

We zijn heel goed begeleid tijdens de aankoop van onze woning. Waar wij vooral naar de esthetische aspecten keken, was de makelaar vooral gericht op de technische aspecten en de mogelijkheden. Dat gaf ons een geruststellend gevoel. Ze is deskundig en professioneel. Er was duidelijke communicatie en ook tijdens en na de eindinspectie was alles snel en tot in de details geregeld.

Kortom een fijne samenwerking en erg tevreden!

Verkoop Treviso 12 te Krimpen aan den IJssel

Een “nieuwe” makelaar in Krimpen aan den IJssel, dit was voor ons de doorslag om voor Padmos Makelaardij te gaan. Als u een betrokken en doortastende makelaar wil inschakelen, is Padmos Makelaardij de juiste keuze.

Pluspunten:

• Alles tot in de details geregeld

• Komt afspraken na

• Zeer goed te bereiken

• Vriendelijk

• Kennis van zaken.

kortom iemand die er 100% voor gaat.

Verkoop Wilgenhoek 110 te Capelle aan den IJssel

Zeer tevreden!

Ik besloot mijn woning te verkopen en ging op zoek naar een makelaar. Ik schreef me in op een site waar makelaarskantoren contact met mij konden opnemen. Zo ook Padmos Makelaardij. Waar iedereen bezig was om zichzelf te promoten als zijnde beste, kwam Louise zelf heel persoonlijk over. Tijdens ons gesprek merkte ik ook op dat Louise heel zakelijk ingesteld was. Twee punten die mij zeer aantrokken! Uiteindelijk besloot ik om via haar mijn woning te koop aan te bieden. We gingen aan tafel zitten en bespraken de stand van zaken. Terwijl ik op vakantie was werd ik op de hoogte gehouden van alle updates. Uiteindelijk kreeg ik goed bericht. De woning was verkocht en dit allemaal in nog geen 2 maanden tijd! Padmos Makelaardij is een jong en Fris top bedrijf die jou benaderd als persoon en niet als een nummer. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad iedereen aan die zijn/haar woning wilt verkopen om dit bij Padmos te doen!

Dank je wel Louise voor je super inzet!

Aankoop Drachtenpad 10 te Arnhem

Wij zagen er tegen op om zelf alle onderhandelingen etc te doen. Daarom hebben we mw Padmos gevraagd om ons te begeleiden met de aankoop. Een goed besluit achteraf want het verliep op een moeizame manier de verkopende makelaar had een eigenaardige manier van onderhandelen. Gelukkig liet mw Padmos zich niet beïnvloeden en was ze vasthoudend waardoor wij nu een fijn huis hebben tegen een uitstekende prijs. Kortom erg tevreden.

Verkoop Plantage 21 te Krimpen aan den IJssel

Makelaar kwam voor een nieuwkomer op de markt zeer keurig en professioneel over. Bezichtigingen van kopers konden dezelfde dag nog plaats vinden. Ik werd constant op de hoogte gehouden over de gang van zaken. De gehele afhandeling van het begin tot het eind accuraat afgehandeld. Al met al een fijne verkoop van het huis geweest. Ik zou makelaar mevr. Padmos zeker bij iedereen aanbevelen.