Reviews

Aankoop Olympiade 3H Krimpen aan den IJssel

Aanvankelijk stonden we nogal sceptisch tegenover het inschakelen van een aankoopmakelaar. Sterker nog: de toegevoegde waarde van een makelaar vonden we altijd al twijfelachtig, nog daargelaten de soms wat dubieuze praktijken in het vastgoed. Toch besloten we een aankoopmakelaar te nemen, vooral ook vanwege de krappe markt. De keuze viel op Louise Padmos omdat de kwaliteit van een makelaar niet valt af te leiden van het aantal transacties maar de wijze waarop. De toegevoegde waarde kwam vooral door haar rol als sparringpartner. Verder onderschrijven wij alle positieve recensies van anderen. Een volledige aanrader!

Verkoop Prins Bernhardstraat 18 te Krimpen aan den IJssel (21-06-2024)

Louise is een hele fijne makelaar voor zowel aan- als verkoop van een woning in de omgeving Krimpen a/d IJssel.

Verkoop Lekdijk 16 te Krimpen aan den IJssel

Louise is GOUD! Altijd bereikbaar en ze zet zich oeverloos in om de verkoop te realiseren. Denkt mee en betrekt haar netwerk om alles soepel te laten verlopen. Ik was al geëmigreerd voordat de verkoop rond was. In mijn afwezigheid heeft zij het toezicht op de woning ook op zich genomen. Voor iedereen die een aan- of verkoopmakelaar zoekt in regio Krimpen, ik kan Louise 100% aanraden!

Aankoop Marshall B5 te Krimpen aan den IJssel (29-05-2024)

Een zeer betrokken makelaar. Ontzorgt waar ze maar kan.

Reageert buitengewoon snel op vragen, óók op zon- en feestdagen! Meestal via Whatsapp. Is goed op de hoogte van de markt.

Ik ben zeer, zeer tevreden over deze makelaar.

Dokter W.M. Blomsingel 9C te Krimpen aan den IJssel (24-05-2024)

Super geholpen door Louise,

Ze heeft ons door het verkoopproces geleid zonder het voor ons ingewikkeld te maken. Altijd bereikbaar en snel met antwoorden. Alles wat we als wensen doorgegeven hebben is top uitgevoerd.

Verkoop Ooster Lekdijk 41 te Krimpen aan de Lek (22-05-2024)

We hebben heel fijn contact gehad met Louise. We konden terecht bij haar voor al onze vragen, ze was flexibel met dagen en tijden en ze beschikt over de juiste kennis van de markt. Dankzij Louise hebben wij zonder zorgen ons huis kunnen verkopen.

Google review (22-05-2024)

Snelle persoonlijke service. Direct aan de lijn merkte ik op dat ze een stapje extra wil zetten om als je er even druk op heb zitten qua taxatie dat ze het regelt. bedankt Padmos makelaardij.

Verkoop IJsselstraat 1 te Krimpen aan den IJssel (17-05-2024)

Louise Padmos informeerde ons tijdens het verkoopproces accuraat, was goed bereikbaar voor vragen en toonde betrokkenheid. Fijne makelaar!

Verkoop Sleedoornlaan 4 te Krimpen aan den IJssel (03-05-2024)

Alles tot in de puntjes geregeld, direct contact, houd je goed op de hoogte, goede uitleg en adviezen.

Verkoop Zomereik 114 te Krimpen aan den IJssel (29-04-2024)

Voor de verkoop van onze woning benaderde we Makelaardij Padmos. in het kennismakings gesprek besloten we om haar ook te vragen voor de aankoop van een woning, waar we op dat moment een oogje hadden. hier hebben we geen spijt van gehad. door haar deskundigheid ging alles ineens zo snel, binnen een maand een woning aangekocht, en ons eigen woning verkocht. onze ervaring was een goede begeleiding in het proces, en alles wat geregeld moest worden werd geregeld. als we weer moest kiezen? Padmos natuurlijk.

Verkoop Ratelaar 4 Krimpen aan den IJssel (23-04-2024)

Plezierig contact, snelle reacties, goed advies. Daarbij binnen en maand verkocht onder voorbehoud, en definitief verkocht binnen 2 maanden.

Taxatie Capelle aan den IJssel (12-04-2024)

Heel erg bedankt voor de uitstekende service.

Dat we op zo een korte termijn de taxatie konden inplannen en zeer kort daarop meteen een prima rapport ontvingen, waarderen we erg!

Taxatie Rotterdam (10-04-2024)

We willen mw Padmos heel hartelijk danken voor de snelle service.

Erg prettig contact en vlotte terugkoppeling.

Verkoop Tosca 9 te Krimpen aan den IJssel (10-03-2024)

Louise is een prettig en deskundig persoon. Steeds snelle reactie op onze vragen via de telefoon of Whatsapp. Zij heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Ons huis was snel verkocht. Goede service. Wij raden haar ten zeerste aan.

Aankoop Hofje van Gratie 10 te Krimpen aan den IJssel (03-03-2024)

Louise heeft zich bewezen als een uitstekende aankoopmakelaar. Haar snelle communicatie, nauwkeurige informatie en altijd beschikbaar zijn voor vragen maken haar zeer betrouwbaar. Met haar ervaring en begripvolle aanpak heeft ze niet alleen kennis van zaken, maar toont ze ook oprechte betrokkenheid. Kortom, een waardevolle professional!

Aankoop Klaverstraat 26 te Krimpen aan de Lek (26-02-2024)

Er zijn gewoon geen woorden voor! Uitmuntende makelaar! Altijd bereikbaar, invoelend en meelevend en perfecte belangenbehartiger! Menselijk, warm en toch ook zakelijk! Interveniërt precies op tijd, perfecte fingerspitsche gevoel en weet precies wat gewenst en haalbaar is!

Verkoop Sauerdal 12 te Capelle aan den IJssel (17-02-2024)

Zeer tevreden over Louise. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen. Korte lijnen, snelle reactie, praktisch, to the point, geen praatjes maar deskundigheid. Ik gun iedereen zo'n makelaar.

Aankoop Vincent van Goghlaan 38 te Krimpen aan den IJssel (16-02-2024)

Het contact was heel fijn. Reageert en handelt snel. Wij waren helemaal ontzorgt. Ik zou deze makelaar sowieso aanraden.

Verkoop Morgental 5 te Krimpen aan den IJssel (13-02-2024)

Louise is de perfecte makelaar.

Ze neemt je letterlijk alles uit handen.

Ze heeft aandacht voor detail en is de perfecte combinatie tussen zakelijk en menselijk.

Ze is pro actief. Ze denkt mee en ook heel belangrijk ze heeft een eigen mening.

Wanneer er in het kooptraject iets tegen zit zoekt ze een oplossing.

Ze doet wat ze belooft.

Ze houdt deadlines in de gaten.

Kortom geen seconde spijt van de keuze voor Louise.

Verkoop Nicolaas Beetsstraat 16 te Lekkerkerk (07-02-2024)

Wij hebben louise ervaren als een heel prettig persoon, staat altijd klaar als je haar nodig hebt en reageert snel en makkelijk via whatsapp. Ze is tot laat in de avond uren bereikbaar, en geen vraag is teveel. Wij raden haar bij iedereen aan.

Verkoop Oosterstraat 34A te Krimpen aan den IJssel (25-01-2024)

Louise Padmos is een hele fijne, ervaren en betrokken makelaar. Is altijd bereid tot meedenken, zelfs voor de aankoop van onze nieuwe woning heeft ze ons advies gegeven.

Ze is ook s'avonds tot 21.00 uur te bereiken, zodat je gelijk antwoord op je vraag hebt. Aanrader!!

Verkoop Dreef 59 te Berkenwoude (02-01-2024)

Communicatie gaat super makkelijk, vlot en soepel. Makkelijk via WhatsApp alles te organiseren. Louise geeft 110% minimaal om je zo goed mogelijk te helpen. Ze heeft ons wederom fantastisch geholpen!

Verkoop Patrijspad 2 te Lekkerkerk (02-01-2024)

Super fijn contact! Reageert altijd snel, is deskundig en realistisch. Huis was super snel verkocht, alles verliep soepel.

Verkoop de Vroedschap 5 te Krimpen aan den IJssel (28-12-2023)

Heel goede service en advies, hoge bereikbaarheid en de verkoop van het huis verliep vlot en professioneel.

Verkoop Stad en Landschap 9 te Krimpen aan den IJssel (21-12-2023)

Via via kwam ik bij Louise uit, vanaf het eerste moment had ik gelijk een goed gevoel! Louise is iemand die weet waar ze het over heeft en die ook echt de tijd en moeite neemt.

Verkoop Bogerd 48 te Krimpen aan den IJssel (13-12-2023)

Louise is een deskundige en enthousiaste makelaar. Geen vraag is haar te veel en altijd bereikbaar. Geeft snel en deskundig antwoord op al je vragen.

Heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis, Bogerd 48 krimpen aan den IJssel.

Verkoop Omnium 9 te Krimpen aan den IJssel (08-12-2023)

Louise heeft een persoonlijke informele benadering, geeft altijd snel reactie (veelal via whatsapp) en komt afspraken na.

Verkoop Marathon 168 te Krimpen aan den IJssel (06-12-2023)

Louise reageert super snel (maakt niet uit welk tijdstip), communicatie verloopt soepel en het huis was mede door haar handelen super snel verkocht. Wij zouden haar aan iedereen aanraden.

Verkoop Hoflaan 43 te Krimpen aan den IJssel (04-12-2023)

Louise is een hele fijne makelaar. Schakelt snel, communiceert goed en is kundig.
Ons huis was binnen no-time verkocht en het hele proces verliep als een trein.

We raden haar bij iedereen aan!

Verkoop Tuinstraat 59 te Krimpen aan den IJssel (30-11-2023)

Super lieve makelaar.

Goed bereikbaar.

Als je vragen hebt staat ze voor je klaar .

En ze helpt je waar ze kan .

Dus een top makelaar.

Verkoop Hofje van Staats 7 te Krimpen aan den IJssel (20-11-2023)

Louise heeft onze woning in 2 weken verkocht. Ze is heel kundig en ze had een goede verkooptactiek uitgestippeld.

Fijne en snelle communicatie. Geen vraag is teveel. We raden haar zeker aan anderen aan, want ze weet precies wat ze doet.

Aankoop van Ruysdaelstraat 4 te Krimpen aan den IJssel (13-11-2023)

Vanaf het begin verliep het contact naar wens, heel persoonlijk, geen druk erachter. Louise reageert snel op je berichten, adviseert je goed, geeft ook eerlijk haar mening over een huis hoe zij als aankoopmakelaar (in ons geval) ertegenaan kijkt . Wij als starters zijn hier heel erg blij mee dat zij ons door het koopproces heen steunt en helpt!!!

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 31 te Krimpen aan den IJssel (10-11-2023)

Louise handelt kordaat en weet waar ze het over heeft. Ze reageert heel snel op vragen en het is fijn om zaken met haar te doen. Ze heeft ons goed geadviseerd en de verkoop van ons huis was top geregeld.

Verkoop Nijverheidsplantsoen 6 te Krimpen aan de Lek (08-11-2023)

Hele fijne makelaar met verstand van zaken die ons heel goed heeft geholpen met de verkoop van ons huis!

Verkoop Jan Ligthartstraat 29 te Lekkerkerk (25-10-2023)

Louise is een prettige makelaar, die goed op de hoogte is van de woningmarkt. Ze hield ons gedurende verkoopproces steeds goed op de hoogte. Ook reageerde ze snel als wij bijv. vragen hadden. We kijken terug op fijne samenwerking en bevelen haar zeker aan.

Aankoop 't Schoor 2 te Ouderkerk aan den IJssel (12-10-2023)

We hadden heel goed contact met Louise. Via een groepsapp konden we ten alle tijden contact opnemen. Alles was snel en goed geregeld. Super fijne makelaar.

Verkoop Waterkers 14 te Krimpen aan den IJssel (08-09-2023)

Louise was professioneel, snel en zeer bereikbaar. We zaten krap voor de grote vakantie doch alles was in 3 dagen geregeld voor de opmeting, fotoshoot, etc. Niks dure backoffice medewerkers (die weinig weten en je vaak laten wachten), altijd (van 's ochtendsvroeg tot 's avonds laat, zelfs zonodig in het weekend) bereikbaar via app of tel. Grote klasse!

Verkoop Korte Achterweg 17 te Lekkerkerk (30-08-2023)

Louise is een warm persoon die met je meedenkt en serieus alle opties open houdt om je huis realistisch te verkopen. Geen enkele berichtgeving laat ze achterwege, dus je bent continu op de hoogte. Alle vragen worden direct beantwoord. Kortom fijne en professionele begeleiding van de verkoop!

Verkoop Drijvermast 9 te Krimpen aan den IJssel (17-07-2023)

Louise is een makelaar die ontzorgt, snel reageert en prettig en praktisch doet wat er moet gebeuren. Top.

 

Verkoop Meindert Hobbemastraat 26 te Capelle aan den IJssel (13-07-2023)

Padmos Makelaardij is kundig, helder en eerlijk. Fijne samenwerking, staat voor de klant en neemt actief zorgen uit handen. Tweede woning die zij voor mij verkocht hebben, opnieuw prima!

 

Verkoop Burg. Aalberslaan 64b te Krimpen aan den IJssel (13-07-2023)

Zeer deskundig makelaar die je met raad en daad ter zijde staat en blijft ook na de verkoop nog actief meedenken.

Verkoop Berlagestraat 60 te Lekkerkerk (04-07-2023)

Alles is zeer goed verlopen, verstand van zaken, oplossingsgericht ,elke verandering of advies werd direct gemeld.

Een goede samenwerking.

Verkoop Prins van Oranje 4 te Krimpen aan de Lek (03-07-2023)

Ik ben blij dat ik mijn huis heb kunnen verkopen met Louise. Echt een hele prettige manier van samenwerken en communiceren! Geen addertjes onder het gras, je weet waar je aan toe bent. Dankjewel Louise!

Google beoordeling (29-06-2023)

Goede ervaring met Louise, ze is vriendelijk,  behulpzaam, snel een  antwoord  op je vraag.

Ze handeld snel, kortom goede service en de samenwerking is heel prettig!

Nogmaals  bedankt  voor de samenwerking in de verkoop van Prins van oranje 4!

We bevelen je zeker aan !!

Verkoop Prinsenhof 11 te Lekkerkerk (27-06-2023)

Abslouut aanrader, Padmos makelaardij. Louise is een makelaar met heel veel kennis van de lokale markt. Geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten volgens haar maar staat absoluut open voor de wensen van haar klanten, Louise is daarnaast altijd bereikbaar en reageert zeer snel. Dat is heel fijn, een huis verkoop je niet zo vaak dus zijn er altijd wel vragen. Communicatie is helder en goed. Goede feedback na bezichtigingen. Louise is daarnaast heel sympathiek en doet haar vak met passie.

Padmos makelaardij kunnen wij daarom 100% van harte aanbevelen bij de verkoop van uw huis. 

Verkoop Drijvermast 9 te Krimpen aan den IJssel (24-05-2023)

Louise is prettig in het contact en informeert snel en adequaat. 

Ze is goed bereikbaar en reageert snel op vragen.

Verkoop Rode Klaver 23 te Krimpen aan den IJssel (10-05-2023)

Louise is een fijne makelaar, zij heeft alles perfect geregeld m.b.t. de verkoop van het huis. De korte lijnen zijn erg fijn, app-contact verloopt altijd zeer snel en zij is tot 21.00 uur bereikbaar. Dit is echt een pré t.o.v. andere makelaars. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Aankoop Schepenstraat 25C te Krimpen aan den IJssel (09-05-2023)

Louise Padmos heeft het onwijs goed gedaan als mijn aankoopmakelaar. Ze is goed te bereiken en reageert snel. Ze is eerlijk en open tijdens het gehele proces omtrent de aankoop van de woning. Ze is deskundig tijdens de bezichtiging en de onderhandeling. Ik raad Louise van harte aan.

Verkoop Groenland 25 te Krimpen aan de Lek (04-05-2023)

Het contact met Louise verliep vlekkeloos, altijd snelle reacties op al onze vragen!

Verkoop Schepenstraat 26 te Krimpen aan de Lek (26-04-2023)

Louise is snel een accuraat. Wij zijn superfijn geholpen tijdens de verkoop van het huis van onze ouders. Louise heeft ons veel zorg uit handen genomen en heeft ons gedurende het verkoopproces goed op de hoogte gehouden. Ook in de bieding fase bleef ze rustig en professioneel zodat wij uiteindelijk een optimaal resultaat hebben behaald. Padmos makelaardij kunnen wij van harte aanbevelen bij de verkoop van uw huis.

Verkoop Drinkwaterweg 415 te Rotterdam (06-04-2023)

Louise heeft ons ondersteund in de verkoop van ons huis. Ondanks dat het verkoopproces verre van normaal verliep, was niets voor Louise te gek. Met haar adequate handelen, duidelijke communicatie en concrete aanpak is het verkoopproces toch met goed resultaat afgerond. Dit was zonder Louise niet gelukt en we kunnen haar dan ook alleen maar voor iedereen aanraden.

Aankoop Morgental 18 te Krimpen aan den IJssel (15-03-2023)

Louise heeft ons super goed geholpen met het vinden van ons huis! Ze heeft veel expertise over de huizenmarkt en keek kritisch mee tijdens de bezichtigingen. Dankzij haar hebben we het huis wat we wilde gevonden en heeft ze keurig onderhandeld voor ons. Top makelaar!

Verkoop Breitnerstraat 7 te Krimpen aan den IJssel (10-03-2023)

Louise is deskundig, goed op de hoogte van de lokale markt en heel fijn in de omgang. 

Ze staat tijdens het hele proces altijd voor je klaar. 

Heel blij dat we voor haar hebben gekozen.

Aankoop Julianastraat 3 te Lekkerkerk

Vanaf de eerste ontmoeting was er een fijne klik. We hebben Louise Padmos benaderd door haar kennis van de Krimpenewaard en dat heeft geloond.

Ze keek kritisch mee tijdens de bezichtiging en hielp ons aan het juiste advies voor ons bod. Zo was het meteen raak, terwijl we daarvoor al 2 jaar zonder succes zochten.

Verkoop Rotterdamseweg 11 te Krimpen aan den IJssel (27-12-2022)

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. 

Ze is heel deskundig en staat altijd voor je klaar.

Verkoop Boogaerdthof 22 te Krimpen aan de Lek (02-12-2022)

Het contact cq de communicatie met Louise Padmos verliep volledig naar wens. 

We waarderen haar professionele en adequate aanpak zeer. 

De verkoop van ons huis verliep zeer efficiënt. 

We zijn erg tevreden over onze samenwerking.

Verkoop Middenwetering 251 te Krimpen aan den IJssel (28-11-2022)

Louise heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van onze woning.

Het contact verliep zeer goed en ze was altijd bereikbaar.

Zeer deskundig en zeker aan te bevelen.

Verkoop Boveneindselaan 19 te Krimpen aan den IJssel (21-11-2022)

Louise Padmos heeft mij fijn geholpen. Het contact verliep goed & snel. Natuurlijk hielp het dat het huis heel snel was verkocht. Ook de afwikkeling verdient een pluim.

Verkoop Tournooi 79 te Krimpen aan den IJssel (15-10-2022)

Het is best raar om een 10 te geven, vandaar de 9 ;)

Behalve de aantrekkelijke courtage sprak ook de pittige persoonlijkheid ons direct aan.

En dat heeft Louise duidelijk bewezen. Ze treedt zeer kordaat op, reageert adequaat en de communicatie is kort, duidelijk en snel.

Binnen 2 weken heeft ze ons huis verkocht. Wij zijn blij met Louise en zullen haar zeker aanbevelen.

Verkoop van Ostadelaan 85 te Krimpen aan den IJssel (04-10-2022)

Wij vonden het heel fijn dat Louise goed bereikbaar is.
Korte lijntjes.
En afspraak is afspraak.
Kortom prima makelaar.

Verkoop Onder de Waal 33 te Krimpen aan de Lek (14-09-2022)

Fijne makelaar met veel kennis die altijd voor je klaarstaat. Louise is goed bereikbaar, reageert snel en geeft goede adviezen. We zouden haar zeker aanbevelen!

Aankoop Slotgrachtlaan 64 te Bergambacht (06-09-2022)

Wij zouden Louise zeker aanbevelen! Verstand van zaken en de huidige markt, heel vlot in de communicatie en aankoopproces. Bereikbaarheid is in één woord top! Vragen? Geen probleem, zij is er voor je. Waar wij als kopers met emoties kijken naar een woning zet zij je met beide benen op de grond wat heel fijn is!

Verkoop Pluim-es 71 te Krimpen aan den IJssel (18-08-2022)

Een fijne enthousiaste vrouw die zeer vakbekwaam en eerlijk zaken voor je doet.

Altijd tijd voor je vrijmaakt bij vragen, en oplossing gericht te werk gaat.

Ook de prijs kwaliteit is goed te noemen , en het is de prijs die je samen overeen komt.

Dus onze ervaring een TOP makelaar.

Louise veel succes toegewenst.

Verkoop Pluim-es 71 te Krimpen aan den IJssel (07-08-2022, Google)

Deze week de verkoop van mijn zus haar huis afgerond en verkocht.(Donderdag 4 aug 2022 )

Dit alles geregeld door deze sympathieke makelaar Louise.

Alle zaken perfect door haar in orde gemaakt en afgehandeld.

Ook een vrouw / makelaar die nuttige adviezen geeft.

Van ons voor haar een pluim (Es).

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met haar.

Wij raden haar aan.

Aankoop Frankenweer 2 te Ouderkerk aan den IJssel (01-08-2022)

Padmos makelaardij staat voor deskundig advies, goed luisteren naar de klant en wensen, denken in mogelijkheden en een zeer uitmuntende begeleiding van het totale proces.

Wij raden haar zeker aan! Het was lastig om zelf met de huidige woningmarkt een passende woning te vinden.

Door Padmos makelaardij in te schakelen is het wel gelukt om de juiste woning te vinden.

Verkoop Rondo 17 te Krimpen aan den IJssel (11-07-2022)

Wat een fijne en directe communicatie met Louise Padmos.

Ze heeft ons goed geholpen om ons huis te verkopen.

Wij raden haar van harte aan.

Verkoop Poldermeesterhof 52 te Krimpen aan den IJssel (08-07-2022)

Een zeer vlotte gezellige bekwame jonge dame

die op een zeer snelle manier reageert, deskundig is en zeer stress bestendig

ik/wij zouden Louise Padmos zeker aanbevelen

en mochten we ooit opnieuw verhuizen, dan weet ik al waar we heen gaan!!

Verkoop Prins Bernhardstraat 15 te Krimpen aan den IJssel (24-06-2022)

Onlangs mijn appartement verkocht via Louise Padmos. Zij heeft mijn appartement in zeer korte tijd weten te verkopen. Van het begin tot het eind was alles goed geregeld en ben ik zeer deskundig geholpen. Echt topservice!

Verkoop Voorstraat 17 te Lekkerkerk (15-06-2022)

Communicatief sterk, snel en adequaat reageren op vragen. De vaart erin houden.

Onderhandelingsvermogen groot, juridisch advies actueel. Stressbestendig.

Ondersteunend en praktisch ingesteld. Daadkrachtig.

Verkoop Morgental 75 te Krimpen aan den IJssel (27-05-2022)

Ons huis is snel en goed verkocht door Louise Padmos. Het contact verliep soepel. Louise is heel goed bereikbaar en heeft ons goed op de hoogte gehouden wat wij erg fijn vonden.

Aankoop Looierijstraat 3 te Krimpen aan de Lek (18-05-2022)

Met behulp van makelaar Padmos heb ik het voor mij perfecte huis kunnen kopen. Louise is behulpzaam en goed bereikbaar. Ze heeft mij goede adviezen gegeven over mijn bod, waardoor ik precies goed zat. Ik ben heel goed geholpen door Padmos Makelaardij.

Verkoop IJsseldijk 434 te Krimpen aan den IJssel (16-05-2022)

Een kordate jonge dame vol ambities: duidelijk, goede adviezen, handelt snel waar zij mogelijkheden ziet, denkt in oplossingen.

Verkoop Rembrandtlaan 3 te Krimpen aan den IJssel (12-05-2022)

Zeer tevreden over het gehele verkooptraject.

Goede verkooppresentatie!

Snelle en goede bezichtigingen en een goede feedback over de ontwikkelingen.

 

Duidelijke prijsafspraak en zeker voor herhaling vatbaar!

Verkoop Steenbakkersstraat 20 te Krimpen aan den IJssel (11-05-2022)

Het contact met Louise verliep vanaf het eerste moment plezierig en duidelijk. Heldere afspraken over de kosten en duidelijk over de stappen die genomen moesten worden.

Met name de aanpassing van de verkoopprijs gezien de situatie van de markt op dat moment vond ik heel sterk. Alle zorg rond de verkoop heeft Louise van me overgenomen op een heel professionele manier.

Verkoop Simonshoeve 3 te Lekkerkerk (28-04-2022)

Wow wat een verfrissende makelaar is Louise in de markt. Vanaf het eerste contact kregen wij een zeer goed gevoel over haar duidelijke aanpak en deskundigheid. Zij maakt gebruik van goede mensen voor het inmeten en het maken van prachtige foto’s. Louise is erg goed bereikbaar en reageert erg snel. Ze geeft na elke bezichtiging een goede feedback en pakt goed door met het traject van bieden. Louis is een fijne en deskundige makelaar die wij zeker kunnen aanbevelen bij de aan- en verkoop van je huis!

Verkoop Jan van de Cappellestraat 28 te Krimpen aan den IJssel (26-04-2022)

Ik ben uitstekend geholpen bij de verkoop van me huis, goeie service en als ik vragen had kon ik die altijd stellen ook savond, en er word snel op gereageerd. Mij huis was met 2 weken verkocht. Ik zou padmos makelaardij zeker aan bevelen.

Verkoop Sint-Agathastraat 47D te Rotterdam (22-04-2022)

Het hele traject van kennismaking tot verkoop van het appartement is geweldig verlopen.

Louise is altijd bereikbaar per telefoon, op vragen via de app krijg je bijna tegelijk antwoord.

Het is een eenmansbedrijf dus korte lijntjes betreffende de verkoop van jouw woning.

Verkoop Ambachtstraat 25 te Krimpen aan den IJssel (21-04-2022)

Louise heeft hart voor het makelaarsvak. Ze bezit de nodige kennis en deelt deze graag met de klant zonder een "overkill" aan informatie. Daarnaast beschikt Louise over het nodige inlevingsvermogen en is in staat gerust te stellen. Louise is zeer goed bereikbaar ook, indien noodzakelijk, buiten kantoortijden. Louise werkt eerlijk en zorgvuldig. Geeft openheid van zaken en deelt haar ideeën, zonder de keuze bij de klant weg te nemen. Buitengewoon prettige ervaring bij de verkoop van ons eerste huis.

Aankoop Burgemeester Lepelaarssingel 48 te Krimpen aan den IJssel (12-04-2022)

Louise Padmos heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning in een voor ons onbekende markt.

Zonder haar kennis, kunde en netwerk hadden we dit huis waarschijnlijk nooit kunnen kopen.

Verkoop Morgental 41 te Krimpen aan den IJssel (11-02-2022)

We zijn heel tevreden over Louise Padmos tijdens de verkoop van ons huis.

Ze heeft ons continu op de hoogte gehouden tijdens en na de bezichtigingen en van de biedingen.

Ze is altijd zeer goed (via WhatsApp) bereikbaar; een plezierig en persoonlijk contact.

Ze handelt proactief en snel.

Kortom: een absolute aanrader als makelaar!!

Verkoop De Vroedschap 28 te Krimpen aan den IJssel (01-02-2022)

Zijn super tevreden over het gehele verkoop traject! 

Ze begeleid je heel goed! 

Is snel bereikbaar en reageert ook altijd direct. 

Ook krijg je na elke bezichtiging een goede feedback! 

Wij raden Louise bij iedereen aan!

Verkoop Berlagestraat 25 te Lekkerkerk (01-02-2022)

Hele fijne makelaar! Heel persoonlijk, je bent niet het zoveelste nummer.

Ik ben erg tevreden over Louise. persoonlijk contact, veel via app wat ik zelf heel fijn vind.

De vragen die ik had werden iedere keer snel beantwoord.

Aankoop Schoverzeil 14 te Krimpen aan den IJssel (18-01-2022)

In oktober 2021 hebben wij Louise ingeschakeld voor het aankopen van een woning, in januari 2022 hebben wij onze woning kunnen aankopen.

Louise kijkt mee naar je wensen voor een woning, heeft een realistisch beeld op wat mogelijk is en denkt oplossingsgericht. Louise heeft ruime kennis en let goed op de details tijdens een bezichtiging waar wij zelf niet bij stil zouden staan. Tijdens het bieden weet Louise wat een realistisch bod is en geeft duidelijk uitleg over het biedingsproces. Nadat ons bod was geaccepteerd blijft Louise actief betrokken en heeft ons tijdens het gehele proces goed ondersteunt.

Louise is goed bereikbaar en reageert snel. Doordat Louise weet wat ze doet en snel handelt hebben wij ons droomhuis kunnen kopen!

Wij raden Louise zeker aan als makelaar. Louise bedankt voor de fijne samenwerking!

Verkoop Kortlandstraat 34 te Krimpen aan den IJssel (03-01-2022)

Handelt professioneel en werkt efficiënt.

Reageert snel en adequaat.

Heeft ruime vakkennis.

Uitermate tevreden.

Verkoop Da Costastraat 30 te Lekkerkerk (19-10-2021)

Geweldige betrokken, toegewijde makelaar.

Louise heeft zelfs geholpen met opruimen en stofzuigen vlak voor het maken van de foto's.

Ook fijn dat de makelaarskosten van tevoren al bekend zijn.

Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Verkoop Lekdijk 238 te Krimpen aan den IJssel (23-09-2021)

Zeer ervaren vakvrouw met verstand van zaken. Geen agressieve verkoop techniek, niet naar mij maar ook zeker niet naar kopers. Ik wilde het eerlijke verhaal verkopen en dat deed zij.

Ze is zeer flexibel en denkt mee, geeft ook tips die je liever niet wilt horen maar die zij als ervaringsdeskundige terecht gaf. Tevens is zij altijd bereikbaar, ook 's avonds, in het weekend en tijdens vakantie. Zelfs voor de kopers maakte zij extra tijd om zaken uit te leggen, wat eerder bij hun aankoop makelaar thuis hoort.

En ondanks dat er een mooie vaste prijs afspraak was zonder winst promillage, had ik niet het idee dat het de onderhandelingen in de weg stond. Zeer kundig dus! Ik zou mijn volgende huis zo weer via haar verkopen.

Aankoop Una-Corda 33 te Krimpen aan den IJssel (17-09-2021)

De waarde van een aankoopmakelaar is niet te onderschatten in de huidige, moeilijke huizenmarkt. En zeker niet als je Louise inschakelt!

We zijn supersnel en uitstekend geholpen en daarbij voorzien van een prima advies op maat. Het resultaat is dat we in een mum van tijd de gewenste woning konden kopen.

We hadden nergens omkijken naar, alles werd perfect geregeld tegen een eerlijke prijs. Absoluut een aanrader als je op zoek gaat naar een nieuwe woning!

Aankoop IJssellaan 16 te Ouderkerk aan den IJssel (06-09-2021)

Louise heeft ons uitstekend bijgestaan met een complexe aankoop en een mooi eindresultaat behaald.

Vakkundig, bedreven en met een scherpe blik, bovenal verliep de communicatie super.

Onwijs bedankt voor de fijne samenwerking!

Aankoop Jacob van Ruysdaelstraat 12 te Krimpen aan de Lek (31-08-2021)

Ze heeft mij zeer goed geholpen met de aankoop van mijn huis.

Altijd goed bereikbaar en belt ook terug.

Goed op de hoogte van de huidige huizenmarkt.

Ik beveel haar zeker aan.

Verkoop Leeuwerikstraat 17 te Krimpen aan den IJssel (29-08-2021)

De verkoop is goed en snel verlopen.

Louise Padmos is enthousiast, deskundig en altijd goed bereikbaar.

Ik ben heel tevreden en zou Padmos Makelaardij zeker aanraden!

Verkoop Populierenlaan 68 te Krimpen aan den IJssel (26-08-2021)

Louise geeft vakkundige en daadkrachtige begeleiding en gebruikt daarbij korte communicatielijnen. Heel plezierig proces doorlopen, waarbij ik duidelijke informatie en fijne ondersteuning heb gekregen van haar.

Verkoop Marathon 122 te Krimpen aan den IJssel (16-08-2021)

De perfecte makelaar! Goede afspraken, altijd bereikbaar, altijd meedenken, de gegevens up-to-date, alles op tijd geregeld, ze gaat er voor! Van harte aanbevolen!

Verkoop Spiritoso 38 te Krimpen aan den IJssel (11-08-2021)

Mw Padmos opereert vakkundig en snel. 

Was voor mij uitstekend ivm het zetten van een verkoopplan. 

Plan volledig geslaagd.

Financiële afhandeling goed doorgesproken en naar genoegen afgehandeld.

Mw Padmos; Tot volle tevredenheid.

Verkoop Ratelaar 21 te Krimpen aan den IJssel (02-08-2021)

Het contact verliep heel prettig; we kregen altijd een snelle reactie op onze vragen en bovendien duidelijk advies. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen en ons telkens goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en afspraken. Kortom: top!

Verhuur Spiritoso 5L (30-07-2021)

Mijn garage box super snel verhuurd!

Echt een aanrader!!

Duidelijke communicatie, erg blij mee.!!!

Verkoop Memlingstraat 45 te Krimpen aan den IJssel (29-07-2021)

Een fijne, goede makelaar nodig? Niet verder zoeken, gewoon even Louise bellen. Zij is echt een heel prettig persoon in de omgang en een verademing om mee te werken! Werkelijk alles wordt (en is) tot in de puntjes geregeld, de communicatie is erg prettig en razend snel. Alles gaat in goed overleg en als er vragen zijn worden die in een mum van tijd naar volle tevredenheid beantwoord. Je hoeft je eigenlijk nergens zorgen meer om te maken, alles wordt gewoon geregeld. En dat tegen een scherpe, eerlijke prijs. Beste keuze die we konden maken toen we besloten ons huis te gaan verkopen!

Aankoop Landszoom 19 te Krimpen aan den IJssel (21-07-2021)

Mevr. Padmos is gewoon altijd bereikbaar en staat voor je klaar met aandacht en deskundigheid.

Ze denkt met je mee!

Aankoop Aquamarijn 60 te Krimpen aan den IJssel (16-07-2021)

De communicatie met Louise Padmos is heel vlot, ook buiten 'kantoortijden'. Dat is heel plezierig.

Ze heeft voor ons goed onderhandeld, zodat wij nu het huis van onze dromen hebben kunnen kopen!

Verkoop Mesdagstraat 13 te Krimpen aan den IJssel (30-06-2021)

De service van Padmos Makelaardij is echt super. Zo fijn dat Louise Padmos proactief is ingesteld, een echte doorpakster is, open en direct en duidelijk in haar communicatie is, erg goed en snel bereikbaar is (ideaal het contact via WhatsApp), veel marktkennis heeft en en alles eruit haalt om het maximale uit een verkoop te halen. De prijs-kwaliteitverhouding is ruimschoots goed. In de prijs zit zelfs een erg fijne, proactieve verkoopstylist inbegrepen die ervoor heeft gezorgd dat de presentatie van mijn woning nog beter tot uiting kwam. Kortom, Padmos Makelaardij kan ik iedereen aanbevelen. De persoonlijke, korte lijntjes heb ik als erg positief ervaren.

Aankoop Fort Asperen 18 te Krimpen aan den IJssel (29-06-2021)

Ik ben zo blij dat ik Louise Padmos gecontacteerd heb. Ze was meteen beschikbaar voor een bezichtiging de volgende dag. Om half 11 hebben mijn dochter en Louise de woning gezien en om half 5 was bevestigd dat de woning van mij was. Ook hierna heeft Louise alles opgevolgd, waar de verkoop makelaar volkomen afwezig was. Aangezien ik nog in het buitenland woonachtig ben, is haar hulp van onschatbare waarde geweest. Louise, ik hoop je in September in het echt te ontmoeten en persoonlijk te kunnen bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Door jou in te schakelen heb ik het appartement kunnen bemachtigen wat ik wilde. Ik kan niet wachten tot ik in Krimpen ga wonen.

Verkoop Vijverlaan 608 te Krimpen aan den IJssel (29-06-2021)

Niks dan lof over de makelaar. Is zeer makkelijk bereikbaar en denkt mee over mogelijke oplossingen.

En zorgt ook dat de oplossingen toegepast kunnen worden.

Heel veel dank voor de inzet om ons huis te verkopen.

Verkoop Kamillestraat 45 te Krimpen aan de Lek (21-06-2021)

Wat een fijne makelaar!! Je kan goed met haar sparren en ze denkt heel fijn mee.

Houdt je op een prettige manier op de hoogte en is heel goed bereikbaar.

Verkoop Schepenstraat 11D te Krimpen aan den IJssel (19-06-2021)

Wij zijn zeer tevreden over Padmos makelaardij. 

Er is heel fijn contact, ook buiten kantoor uren. 

Fijne omgang en duidelijk in de communicatie. 

Kortom wij raden Padmos makelaardij aan iedereen aan!

Verkoop Schepenstraat 2 te Krimpen aan den IJssel (16-06-2021)

Het maken van afspraken en opvolging in het verkooptraject ging heel goed.

Wij werden continue op de hoogte gehouden over alle zaken.

Ideaal via een Move account is meekijken in afspraken/agendapunten.

Louise Padmos was voor ons de juiste makelaar.

Kernwoorden: snel, vakkundig, duidelijk, afspraak is afspraak, marktkennis.

Wij zouden zo weer zaken doen met deze topvrouw!

Verkoop Kamillestraat 45 te Krimpen aan de Lek (15-06-2021)

Louise Padmos is een betrokken en duidelijke makelaar.

Goede afspraken maken en snel reactie op berichten, ook buiten kantooruren.

Verkoop Schepenstraat 2 te Krimpen aan den IJssel (09-06-2021)

Louise is gewoon super, je word keurig op de hoogte gehouden, altijd bereikbaar en als er vragen zijn weet ze die vakkundig te beantwoorden.

Marktkennis weet ze als geen ander ze woont ook in het gebied.

Service en begeleiding tja. het is dat je geen 100 kan geven anders had ze die gehad.

Aankoop Allegro 91 te Krimpen aan den IJssel (09-06-2021)

Ben je opzoek naar een persoonlijke, gedreven, betrokken en snel handelende makelaar, dan ben je bij Padmos aan het juiste adres! Als starters op de woningmarkt is het vinden van de geschikte woning niet gemakkelijk, dankzij Padmos is het ons toch in korte tijd gelukt en zijn wij ontzettend blij met de aankoop van onze woning.

Verkoop Weegbree 20 te Krimpen aan den IJssel (22-05-2021)

Vanaf de inventarisatie tot en met het moment van afronding van de verkoop van de woning heb ik geen moment van zwakheid in het handelen van Padmos Makelaardij kunnen ontdekken. Alle stappen in het proces worden zorgvuldig en met veel kennis van zaken doorlopen. En, ook niet onbelangrijk, vriendelijkheid vormt daarbij de rode draad. Als klap op de vuurpijl: je zult niet snel een scherper prijskaartje ontdekken voor deze dienstverlening. Kies dus voor Padmos Makelaardij, verder kijken is niet nodig!

Verkoop Lansing 33 te Krimpen aan den IJssel (22-05-2021)

Het kontakt met de makelaar hebben wij als zeer prettig ervaren. Als je een vraag hebt reageert ze altijd snel en duidelijk. Ook de verkoop is snel en zorgeloos verlopen. De prijs/kwaliteit is dan ook hoog! Wij bevelen Padmos zeker aan als makelaar voor de verkoop van uw huis!

Aankoop IJsseldijk 293a te Krimpen aan den IJssel (20-05-2021)

Padmos Makelaardij heeft ons erg goed geholpen in het maken van de juiste keuzes waardoor we een prachtig huis hebben kunnen kopen. Het contact was heel persoonlijk en betrokken en de communicatie snel en duidelijk. We bevelen Padmos Makelaardij van harte aan!

Verkoop Noorderlicht 27 te Krimpen aan de Lek (14-05-2021)

Padmos, is goed bereikbaar.

Kan snel schakelen om je huis verkoop klaar te maken en werkt met een digitaal dossier wat erg prettig werkt.

Verkoop van Swietenstraat 17 te Gouda (10-05-2021)

Woning is goed in beeld gebracht en was zeer snel verkocht! Makelaar reageerde snel, communicatie was goed. Verkoopstrategie was prima.

Verkoop Ketensezoom 98 te Capelle aan den IJssel (08-05-2021)

Zeer tevreden en niks dan lof!

Korte lijntjes en duidelijke communicatie.

Als onervaren verkopers heeft ze ons bijna alles uit handen genomen en ons een duidelijke uitleg gegeven over het hele traject.

Verkoop Ouverturelaan 14 te Krimpen aan den IJssel (07-05-2021)

Fijne makelaar, duidelijke afspraken, ter zake deskundig, prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Aanrader

Verkoop Bogerd 15 te Krimpen aan den IJssel (07-05-2021)

Louise Padmos is bijzonder slagvaardig, biedt uitstekende service voor een scherpe en vaste prijs en pakt waar nodig extra zaken. Louise hield ons als verkopers (drie gezinnen omdat het over een ouderlijk huis ging) perfect op de hoogte via Whatsapp. Louise werkt al jaren als makelaar in Krimpen aan den IJssel en omgeving dus met die kennis van de markt zit het wel goed. Het was bijzonder prettig zaken doen met Louise Padmos.

Verkoop Rotterdamseweg 35a te Krimpen aan den IJssel (05-05-2021)

Wij zijn heel erg goed geholpen door de makelaar. Alle vragen werden gelijk beantwoord, en de snelle communicatie is super fijn. Wij zijn daarom helemaal tevreden en raden daarom ook iedereen aan om met deze makelaar te werken.

Verkoop Rondo 34 te Krimpen aan den IJssel (03-04-2021)

Louise Padmos is een fijne makelaar. Via whatsapp houdt ze de lijnen kort en reageert vrijwel altijd direct. Ook bij de bezichtigingen van ons huis gaf ze een korte samenvatting na elk bezoek. Dit vonden wij erg prettig. We zijn zeer tevreden over hoe we via haar ons huis hebben kunnen verkopen.

Aankoop Jan Steenstraat 10 te Krimpen aan de Lek (15-03-2021)

Wij zijn erg tevreden over Padmos makelaardij. Heel fijn in de communicatie en altijd bereikbaar. Zoekt naar oplossingen en kijkt naar het belang van de koper. Kortom wij zullen iedereen Padmos makelaardij aanraden!

Aankoop Landgoed Nederhoven 24 te Krimpen aan den IJssel (09-03-2021)

Louise Padmos is deskundig, vriendelijk, betrokken en altijd goed bereikbaar. Ik ben erg blij dat zij mij heeft geholpen met de aankoop van mijn appartement.

Verkoop Belcantodreef 8 te Krimpen aan den IJssel (13-02-2021)

De makelaar is sterk bekend in de markt maar ook altijd bereikbaar ook op bijvoorbeeld op zaterdagavond.

Verkoop Nabucco 41 te Krimpen aan den IJssel (09-02-2021)

Bijzonder fijn hoe alles verlopen is al gelijk vanaf het eerste contact.

Ze attendeert je op zaken waar je rekening mee moet houden zoals het op tijd aanvragen van het energielabel.

De communicatie is echt bijzonder, Louise houdt je constant op de hoogte van het verloop.

Ook het bijhouden van alle papieren rompslomp via Move is echt heel prettig.

In het biedingen proces houdt ze zich aan de spelregels en geeft ze andere makelaars geen informatie over de reeds uitgebrachte biedingen.

Wij kunnen Padmos Makelaardij echt aanraden.

Verkoop Molendijk 20 te Krimpen aan de Lek (05-02-2021)

Wij waren blij met haar. Wat ze beloofd maakt ze waar. Houd zich aan haar afspraken en regelt wat er geregeld moet worden... Planningen zijn strak en weet waar ze mee bezig is. Als je dan toch een Makelaar zoekt.. Aanrader voor iedereen zou ik zeggen!!

Verkoop Lijsterstraat 82 te Krimpen aan den IJssel (29-01-2021)

Na een slechte ervaring met een ander makelaar hebben wij godzijdank Louise ontmoet.

Kortom:

Alles wat je van een makelaar verwacht wordt overtroffen door Louise. Het gehele traject is perfect verlopen. Altijd goed bereikbaar en flexibel!

Verkoop Poldermeesterhof 2 te Krimpen aan den IJssel (22-01-2021)

Vanaf de 1e kennismaking verliep het contact goed. Hele korte lijnen dat is heel prettig. Duidelijke communicatie en neemt initiatief. Kent de markt goed en werkt samen met goede fotograaf. Ons huis was mede hierdoor snel verkocht. Ook voor nadat ons huis verkocht was bleef ze ons tot de ontbindende voorwaarde verlopen waren op de hoogte houden. We raden Louise Padmos zeker aan.

Verkoop Reigerlaan 60 te Lekkerkerk (08-01-2021)

Het was een prettige samenwerking, heel fijn om met deze makelaar in contact te zijn geweest.

Vragen en afspraken werden goed nagekomen.

Vlotte afhandeling bij de verkoop van ons huis.

Al met al zijn wij heel erg tevreden.

Verkoop de Markt 339 te Krimpen aan de Lek (07-01-2021)

We kozen voor Padmos op basis van het enthousiasme bij de kennismaking, in combinatie met een concurrerend tarief. We werden heel goed begeleid bij de verkoop van het huis. Er werd steeds duidelijk uitgelegd wat de opties waren en wat er van ons verwacht werd, en communicatie was uitstekend en vlot. De verkoopstrategie heeft uiteindelijk prima uitgepakt. Al met al zijn we erg tevreden met het proces en het resultaat.

Google beoordeling (25-01-2021)

Zeer snelle reactie op aanvraag energielabel gekregen.

Verkoop Populierenlaan 44 te Krimpen aan den IJssel (19-12-2020)

Het contact verliep soepel, snel en effectief. Alles verliep boven onze verwachtingen. Toewijding en enthousiasme, we zijn zeer blij met padmos makelaardij!

Verkoop Marathon 186 te Krimpen aan den IJssel (10-12-2020)

Zeer leuke en goede makelaar!!!

Alles super vlot verlopen.

Goed bereikbaar ook s’avonds.

Echt persoonlijk, ze houd je goed op de hoogte van alle stappen.

Echt top!!

Verkoop Lamastraat 33 te Rotterdam (04-12-2020)

Echt een aanrader!

Ontzettend prettige makelaar in de omgang, flexibel, korte lijntjes, uitstekend bereikbaar (zowel per telefoon, whatsapp of e-mail).

Verder goed advies gegeven en kordaat in haar optreden.

Bij deze makelaar ervaar je nog echt dat je als klant op nummer 1 staat en niet slechts een nummertje bent.

Kortom volgende keer weer Padmos Makelaardij!

Goolge beoordeling (25-12-2020)

Louise Padmos was onze aankoopmakelaar, met haar hulp hebben wij ons droomhuis gevonden. Louise is zeer betrokken en toont veel initiatief door het gehele proces. Vooral de kleine dingen zoals een appje sturen hoe het is gegaan of een succes wensing en de enorme flexibiliteit is toch wel een echte meerwaarde die je zeker niet overal treft! Louise; heel erg bedankt voor alle hulp en steun van begin tot einde! Alle lof voor Padmos!

Verkoop Landgoed Nederhoven 1 te Krimpen aan den IJssel (23-11-2020)

Uitstekende makelaar die er echt voor ons was. Ze is dan ook zeer flexibel en zeer toegankelijk. Ook bellen in de avonduren was geen probleem. Prijs kwaliteit is zeer goed. Een aanrader voor die mensen die hun huis snel en voor een goede prijs willen verkopen.

Verkoop Lijsterstraat 184 te Krimpen aan den IJssel (01-11-2020)

Fantastische makelaar. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren en flexibel met bezichtigingen. Kortom een aanrader!

Verkoop Alkenoord 35 te Capelle aan den IJssel

Zeer goede makelaar, ik ben heel tevreden! Met de aankoop van een nieuwbouw woning, vond ik het erg moeilijk te beslissen wat de juiste timing was om mijn huidige woning te verkopen. Louise heeft mij hier goed advies over gegeven en rekening gehouden met mijn wensen. Ze heeft een frisse blik op de markt en gaat voor maximaal resultaat.

Verkoop Hilde Erf 82 te Capelle aan den IJssel (30-10-2020)

Super flexibel , regelt alles super netjes , huis binnen een maand verkocht na kenningsmakingsgesprek , zou deze makelaar zeker aanraden!

Beoordeling Google

Leuke en goede makelaar! Reageert altijd snel en duidelijk, gemakkelijk via Whatsapp of de mail. In contact gekomen door interesse voor een appartement, hellaas kreeg ik te horen dat deze al verkocht was. Twee weken later kreeg ik een telefoontje dat er een zelfde appartement op een andere verdieping te koop komt en deze kans heb ik direct gebruikt. Heel erg blij met de aankoop en tevreden met de hulp en de verloop hiervan.

Verkoop Ketensezoom 11 te Capelle aan den IJssel (20-08-2020)

Prettig professioneel contact.

Bereikbaar ook buiten kantooruren.

Snel antwoord op vragen, ook als zij even bezig was met anderen.

Frisse kijk op de dingen.

Jong bloed met kijk op de hedendaagse zaken.

Beoordeling Google

Kennen jullie Louise al? “De leukste makelaar in Krimpen en de Krimpenerwaard” Dat hebben wij beslist ervaren. Betrokken, bereikbaar en bekwaam. Ze verstaat de kunst van het luisteren en weet met haar enthousiasme mensen te overtuigen. Ook op het gebied van het onderhandelingsproces staat ze haar mannetje. Kortom, wanneer u een persoonlijke aanpak met een optimaal resultaat wenst dan bevelen wij Louise van harte bij u aan!

Verkoop Prins Bernhardstraat 30 te Krimpen aan den IJssel (08-07-2020)

Top bijgestaan door Padmos makelaardij. Makkelijke en snelle communicatie tussen makelaar en verkoper. Hierdoor snel mijn huis kunnen verkopen. Kortom erg blij met het behaalde resultaat.

Verkoop Boveneindselaan 27 te Krimpen aan den IJssel (30-06-2020)

Betrokken makelaar die goed op de hoogte is van de lokale markt. Goed benaderbaar, deskundig en zeer vriendelijk in de omgang. Geeft verkoper en kijkers direct een goed gevoel en staat haar mannetje in het onderhandelingsproces.

Verkoop IJsseldijk-Noord 174 te Ouderkerk aan den IJssel (31-05-2020)

Zeer goede makelaar met kennis van zaken, wij hebben onze woning binnen één week verkocht. Contact verliep soepel en snel, en vanuit de makelaar werd goed meegedacht.

Ik raad deze makelaar van harte aan!

Verkoop De Eendracht 41 te Krimpen aan de Lek (30-05-2020)

Fijn contact, snelle reactie en goed aangepast zodat het huis ook in coronatijd verkocht kon worden.

Verkoop Gouden Regen 4 te Krimpen aan den IJssel (26-05-2020)

Het contact met Louise verliep heel prettig. Zij had aandacht voor de persoonlijke situatie. Ze wist waar ze het over had (deskundigheid) en was heel goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Dat gaf ons als verkopers rust!

Kortom heel het trajekt heeft ze op een prettige en deskundige manier begeleid.

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 70A te Krimpen aan den IJssel (12-05-2020)

Wat een top makelaar is Louise Padmos, je kunt haar altijd goed bereiken, en neemt een hoop werk uit handen,wat heel fijn is in zo een drukke tijd.

Wij zijn zeer tevreden, en raden iedereen deze fantastische makelaar aan!!

Verkoop Brinkweg 18 te Krimpen aan den IJssel (28-04-2020)

Louise Padmos is een hardwerkende jong dame.
Geen dikke vette Porsche of kapsones, gewoon Down to Earth!
Bedankt Louise

Verkoop Anemoon 48 te Krimpen aan den IJssel (03-04-2020)

Vanaf begin af aan hadden wij een goed gevoel bij Padmos. Wij wilde graag met een makelaar zaken doen die nog persoonlijk aandacht voor de verkopers en kopers heeft. En onze verwachtingen zijn flink overtroffen.

Professioneel, snel in communicatie en ons altijd op de hoogte stellen van de stappen in het verkoopproces. Echt een aanrader voor iedereen!

Verkoop Tuinstraat 55 te Krimpen aan de Lek (07-03-2020)

Mevr. Padmos is altijd bereikbaar wanneer je haar ook belt. Staat altijd klaar. Let niet op de tijd. Legt goed uit en is deskundig. Komt afspraken na. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Verkoop Johannes Vermeerstraat 7 te Krimpen aan de Lek (27-03-2020)

Onze nieuwe woning gekocht bij haar en zij heeft onze woning ook verkocht.

Staat altijd voor je klaar met raad en advies en is heel goed bereikbaar.

Verkoop Hoofdstraat 104 te Krimpen aan de Lek (27-03-2020)

Louise was goed voor bereid en kon ons precies vertellen welke stappen we moesten nemen. Ze was altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend, en ze wist waar ze het over had. Zeker voor mensen die niet thuis zijn in deze makelaars wereld is Louise de aangewezen persoon.

Verkoop Allegro 111 te Krimpen aan den IJssel (21-03-2020)

Een vlot gesprek. Goed voorstel wat de prijs betreft van het huis. Redelijke courtage. Afwikkeling ging correct.

Verkoop Othello 3 te Krimpen aan den IJssel (12-02-2020)

Wederom heeft Padmos Makelaardij een uitstekende service verleend en alle zaken uit onze handen genomen.

Het hele proces van A tot en met Z is zeer professioneel uitgevoerd en wordt zeer gewaardeerd.

Verkoop Paulus Potterstraat 5 te Krimpen aan de Lek (11-02-2020)

Zeer positieve ervaringen met Louisse Padmos Makelaardij.

Een afspraak op korte termijn was snel gemaakt.

Ze is altijd bereikbaar en regelt veel zaken geruisloos op de achtergrond.

Een verademing en zeker een aanrader voor de regio!

Verkoop Breekade 9 te Krimpen aan de Lek (09-02-2020)

Louise Padmos is een uitstekende en vakkundige makelaar.

Vanaf het begin al positieve indruk en goede voorlichting van de procedure.

Tijdens het traject van de verkoop van mijn woning werd ik goed begeleid en waren de lijntjes kort via telefoon en whatsapp.

Denkt goed met je mee en regelt een hoop op de achtergrond.

Ik raad Padmos Makelaardij bij iedereen aan.

Verkoop Morgental 45 te Krimpen aan den IJssel (25-01-2020)

Louise Padmos, van Padmosmakelaardij, heeft ons geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Samen met haar team heeft ze goed werk geleverd. Korte lijnen in de communicatie, altijd een update waar nodig, luisteren en meedenken dat hebben wij als positief ervaren. Als we vragen hadden werden die beantwoord en zo we geven haar een blik met waardering mee! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, en u krijgt er zeker kwaliteit voor terug. Louise, bedankt voor je inzet en voor de soepele afhandeling van beide objecten. Na dit verhaal zult u begrijpen, wij raden Padmosmakelaardij aan!

Verkoop Kustvaart 16 te Krimpen aan den IJssel (20-01-2020)

Louise is zeer klant vriendelijk en heeft veel informatie gegeven voordat we tot verkoop over zijn gegaan. Er is heel goed geluisterd naar de wensen van de verkoper en er is heel goed meegedacht met de verkoper. Tussentijdse communicatie is zeer volledig en tijdig maar bovenal heel prettig geweest. Fijn om zo een huis te verkopen.

Aankoop Ratelaar 28 te Krimpen aan den IJssel

Van tevoren was ik nooit zo overtuigd van de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar, maar Louise (Padmos) heeft mijn verwachtingen op alle vlakken overtroffen.

Na twee onsuccesvolle biedingen op andere woningen, wilden we bij de derde woning niet achter het net vissen en besloten om toch een aankoopmakelaar te kiezen om onze kansen te vergroten. Door positieve verhalen van anderen kwamen we bij Padmos Makelaardij uit en hebben geen moment spijt gehad van onze keuze.

Na het eerste contact heeft Louise meteen het initiatief genomen en is de volgende dag zelf de woning gaan bezichtigen. Vanaf dat moment heeft ze het hele onderhandelingsproces op zich genomen en heeft ze heel snel en kordaat gehandeld, waardoor we uiteindelijk het huis hebben kunnen kopen.

We vonden vooral de communicatie heel fijn. Zo nam Louise op alle vlakken het initiatief en overlegde daarbij goed met ons. Bij vragen konden we haar letterlijk de hele dag bellen of appen (zelfs ‘s avonds) en ze adviseerde ons ook wanneer we moesten handelen.

Uiteindelijk heeft Louise de onderhandelingen gedaan, en hebben we inmiddels de sleutel van onze woning. Wat ons betreft een dikke tien!

Verkoop Johannes Vermeerstraat 5 te Krimpen aan de Lek (28-11-2019)

Fijn samengewerkt! Open, eerlijk en deskundig. Goed bereikbaar, altijd snel schakelen door korte lijntjes.

Verkoop Una-Corda 21 te Krimpen aan den IJssel (13-11-2019)

Louise is een zeer toegankelijke makelaar die je constant informeert en vrijwel direct reageert bij gestelde vragen. Kortom, korte lijnen en een plezierige samenwerking.

Verkoop Zomereik 106 te Krimpen aan den IJssel (08-11-2019)

Louise Padmos is een uitstekende makelaar, en rekent een prima prijs voor haar diensten. Het contact is altijd laagdrempelig geweest; we konden dag en nacht bij haar terecht. De samenwerking was heel fijn. Kortom: een goede keuze!

Verkoop St. Annabaai 33 te Capelle aan den IJssel (07-11-2019)

Louise heeft ons tijdens het verkopen van onze woning ontzettend goed geholpen. Niks was voor haar teveel. Ze was ten allen tijde bereikbaar en had een antwoord op al onze vragen. Ook gaf ze goede tips tijdens het kopen en verkopen. Ze dacht altijd met ons mee. Ook is ze zeer professioneel en beschikt ze over een ruime kennis. Wij bevelen Padmos Makelaardij absoluut aan iedereen aan!

Verkoop Wethouder Brouwerstraat 5 te Krimpen aan den IJssel (07-11-2019)

Het contact was goed. Mevrouw Padmos was rustig wat wij als heel prettig ervaarde, daarnaast vonden wij haar kundig. Ook had ze een vaste prijs wat wel prettig is.

Verkoop Tuinstraat 106 te Krimpen aan den IJssel (17-10-2019)

Zeer accuraat, snel en vriendelijke geholpen en dat voor een prima prijs. Afspraken werden netjes nagekomen. Terugkoppeling was helder en adviezen ook.

Verkoop Achterstraat 32 te Lekkerkerk

Louise heeft geen mooie praatjes, maar zegt wat ze denkt en doet wat ze zegt. Goede en directe communicatie.

Verkoop Tuinstraat 106 te Krimpen aan den IJssel (17-10-2019)

Zeer kundige makelaar en altijd bereikbaar. Snelle response op al onze vragen en opmerkingen. Deze makelaar denkt goed mee en geeft goede tips en suggesties. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Verkoop Fuga 98 te Krimpen aan den IJssel (17-10-2019)

Van elke stap werden we nauwkeurig op de hoogte gehouden. Louise leefde erg mee en was bijna 24/7 bereikbaar. Fijne en sociale makelaar. Ik kan me voorstellen dat het voor kopers ook prettig is om contact met haar te hebben. Wij bevelen haar bij iedereen aan.

Verkoop Vermeerstraat 15 te Zoetermeer

Op aanraden van een vriend waren wij bij Louise terecht gekomen.

Wij omschrijven haar als een enthousiaste en professionele makelaar met veel passie. Ze was altijd bereikbaar en gaf duidelijk advies. Daarbij werkte ze met een vaste prijs waardoor we precies wisten waar we aan toe waren! En voor dit vaste bedrag regelde ze het totale pakket met een geweldige fotograaf!

Wij kijken terug op een zeer prettige en leuke samenwerking die we iedereen kunnen aanraden.

Wij hebben ons huis top verkocht!

Verkoop Ooster Lekdijk 3 te Krimpen aan de Lek

Het contact met mw. Padmos verliep vanaf het eerste moment tot aan de overdracht naar volle tevredenheid. Zij is ontzettend vriendelijk, eerlijk en heeft passie voor haar vak! Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen en raden haar zeker aan bij nieuwe verkopers!

Beoordeling Google

Hele fijne makelaar, heel eerlijk en zeer deskundig. Zeker een aanrader!

Verkoop Tuinstraat 91 te Krimpen aan den IJssel

Louise geeft persoonlijke aandacht, reageert snel en is accuraat. Denkt mee met de wensen van de verkoper. Wij bevelen deze makelaar bij iedereen aan! Voor een scherpe prijs wordt de verkoper volledig ontzorgt.

Verkoop Pluim-es 29 te Krimpen aan den IJssel

Makelaar is gemakkelijk benaderbaar zowel via telefoon als whatsapp.

Overleg gaat soepel, en ze houdt rekening met onze wensen en geeft prima advies.

Wij bevelen Makelaardij Padmos zeer aan.

Verkoop Rederij van Holststraat 16 te Krimpen aan de Lek

Hele fijne en deskundige makelaar. Is ontzettend goed en laagdrempelig bereikbaar. Is betrokken en geeft goede en eerlijke adviezen. We zijn erg tevreden met hoe het contact met Louise is verlopen en we zouden haar dan ook bij iedereen aanbevelen.

Verkoop Lansing 5 te Krimpen aan den IJssel

Bij de verkoop van onze woning zijn we erg blij over jou begeleiding. Wij konden altijd een beroep op je doen dat was bijzonder fijn want wij zijn ook de jongste niet meer. Wij zullen je overal aanbevelen als een kundige makelaar die altijd voor je klaar staat.

Beoordeling Google

Een fijne vrouw, duidelijk, recht door zee en overleg waar nodig is. Bedankt voor je goede zorgen en super fijn hoe je alles voor ons hebt kunnen regelen.

Aankoop Anatole Franceplaats 368 te Rotterdam

Het contact met Louise heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is professioneel en klantvriendelijk. Ze reageert direct en pakt alles meteen op. Ze heeft veel kennis van zaken. Ze komt eerlijk voor haar mening uit en raakt niet onder de indruk van de wederpartij. Kortom een zeer fijne makelaar, ik raad haar daarom bij iedereen aan!

Verkoop Geerlaan 17 te Ouderkerk aan den IJssel

Louise kent de markt goed. Is helder in haar communicatie en reageert direct. Korte lijnen. Absoluut een fijne makelaar!

Verkoop Burgemeester Aalberslaan 66B te Krimpen aan den IJssel

Een fantastische makelaar. Professioneel met kennis van zaken. Reageert snel op vragen. Geeft duidelijk uitleg. Ik raad Louise Padmos bij iedereen aan.

Verkoop Weegbree 73 te Krimpen aan den IJssel

Deze makelaar is heel klantvriendelijk en heeft verstand van zaken. Daarnaast is zij bereid op verzoek extra dingen te doen zodat de procedures snel en professioneel verlopen. Tevens is de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend.

Aankoop Poldermeesterhof 31 te Krimpen aan den IJssel

We zijn al heel lang op zoek geweest naar een woning, maar dat was erg lastig. Door Louise waren wij op tijd ingelicht en kregen wij de kans om dit huis te kopen. We zijn erg blij dat Louise zich zo heeft ingezet voor ons! Wij raden daarom Padmos makelaardij dus zeker aan!!

Verkoop Molenaar van Schelvenlaan 22 te Krimpen aan den IJssel

Terzake kundig, goede inschatting marktwaarde, nam alle taken op een deskundige manier uit handen en zijn dan ook zeer tevreden met de verleende diensten. Een welkome aanvulling in makelaarsland!

Aankoop Sportsingel 35 te Krimpen aan den IJssel

We zijn heel goed begeleid tijdens de aankoop van onze woning. Waar wij vooral naar de esthetische aspecten keken, was de makelaar vooral gericht op de technische aspecten en de mogelijkheden. Dat gaf ons een geruststellend gevoel. Ze is deskundig en professioneel. Er was duidelijke communicatie en ook tijdens en na de eindinspectie was alles snel en tot in de details geregeld.

Kortom een fijne samenwerking en erg tevreden!

Verkoop Treviso 12 te Krimpen aan den IJssel

Een “nieuwe” makelaar in Krimpen aan den IJssel, dit was voor ons de doorslag om voor Padmos Makelaardij te gaan. Als u een betrokken en doortastende makelaar wil inschakelen, is Padmos Makelaardij de juiste keuze.

Pluspunten:

• Alles tot in de details geregeld

• Komt afspraken na

• Zeer goed te bereiken

• Vriendelijk

• Kennis van zaken.

kortom iemand die er 100% voor gaat.

Verkoop Wilgenhoek 110 te Capelle aan den IJssel

Zeer tevreden!

Ik besloot mijn woning te verkopen en ging op zoek naar een makelaar. Ik schreef me in op een site waar makelaarskantoren contact met mij konden opnemen. Zo ook Padmos Makelaardij. Waar iedereen bezig was om zichzelf te promoten als zijnde beste, kwam Louise zelf heel persoonlijk over. Tijdens ons gesprek merkte ik ook op dat Louise heel zakelijk ingesteld was. Twee punten die mij zeer aantrokken! Uiteindelijk besloot ik om via haar mijn woning te koop aan te bieden. We gingen aan tafel zitten en bespraken de stand van zaken. Terwijl ik op vakantie was werd ik op de hoogte gehouden van alle updates. Uiteindelijk kreeg ik goed bericht. De woning was verkocht en dit allemaal in nog geen 2 maanden tijd! Padmos Makelaardij is een jong en Fris top bedrijf die jou benaderd als persoon en niet als een nummer. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad iedereen aan die zijn/haar woning wilt verkopen om dit bij Padmos te doen!

Dank je wel Louise voor je super inzet!

Aankoop Drachtenpad 10 te Arnhem

Wij zagen er tegen op om zelf alle onderhandelingen etc te doen. Daarom hebben we mw Padmos gevraagd om ons te begeleiden met de aankoop. Een goed besluit achteraf want het verliep op een moeizame manier de verkopende makelaar had een eigenaardige manier van onderhandelen. Gelukkig liet mw Padmos zich niet beïnvloeden en was ze vasthoudend waardoor wij nu een fijn huis hebben tegen een uitstekende prijs. Kortom erg tevreden.

Verkoop Plantage 21 te Krimpen aan den IJssel

Makelaar kwam voor een nieuwkomer op de markt zeer keurig en professioneel over. Bezichtigingen van kopers konden dezelfde dag nog plaats vinden. Ik werd constant op de hoogte gehouden over de gang van zaken. De gehele afhandeling van het begin tot het eind accuraat afgehandeld. Al met al een fijne verkoop van het huis geweest. Ik zou makelaar mevr. Padmos zeker bij iedereen aanbevelen.